Een online academie maken met het online systeem huddle
on line training

Date

Wanneer je ondernemer bent heb je wellicht wel eens een cursus of online programma aangeschaft. Deze online trainingen worden vaak volledig online gedaan. Zelf heb ik een redelijk aantal on line trainingen gevolgd denk aan een over instagram marketing, een over email marketing en een online programma over online zichtbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos wat dat betreft. Maar hoe kom je nu precies aan zo’n online leeromgeving? In deze blog vertel ik je hoe jij een online academie kan maken met Huddle.

Vorige blog: Wat zijn funnels en waarom heb jij het nodig?

Pin it

virtuele assistenten

Wat houdt een online academie in?

Een online academie is een online omgeving waarin jij jouw kennis kan verkopen doormiddel van cursussen of online programma’s. Dit kan over van alles gaan, stel je bent social media manager, dan kan je een cursus maken over hoe je reels kan inzetten. Of je bent fotograaf dan maak je een cursus over hoe je je kunt voorbereiden op een shoot of hoe je leert andere fotografen hoe ze foto’s kunnen editten. Het mooie aan cursussen is dat ze zo lang of kort kunnen duren als jij wilt.

Een ander voordeel van een online leeromgeving is dat je uiteindelijk passief geld kan verdienen. Wanneer je cursussen klaar zijn kun jij je focussen op verkopen en kan je geld verdienen zonder je tijd in te ruilen voor geld. Dit creëert meer rust en een stabieler inkomen.

Wat is een community?

Met jouw leeromgeving kan je ook een community platform beginnen. Naast dat ze jouw cursussen kunnen volgen kun je ze ook laten bepalen als membership om exclusieve content te zien. Dit is een manier om op een ander level te verbinden met jouw klanten. Je ziet dit soort online communities wel eens op facebook groepen. Maar ook met een online programma zoals Huddle is dit mogelijk.

Voordelen van een online academie in Huddle

Nu weet je dus wat een online academie & online community inhouden. Huddle is een online software die beide voor je kan realiseren. Met Huddle maak je een e-learning omgeving voor je online programma’s + een online community die helemaal is zoals je op social media ook gewend bent.

Een van de grootste voordelen van Huddle is dat het mega snel blijft. Dit komt omdat het helemaal apart blijft van jouw huidige website. Doormiddel van een bepaalde koppeling kan jij zorgen dat als iemand jouw cursus of membership koopt dat ze automatisch in huddle een account krijgen en toegang. Zo blijft ook jouw website helemaal snel.

Het is met Huddle gemakkelijk zelf online trainingen te aan te maken en vulling en vormgeving te geven. Je hebt automatische voortgang detectie, je kunt gespreid hoofdstukken vrijgeven en je hebt zelfs een toetsing module voor achteraf. Ook werkt het goed met memberships doordat je mensen voor een bepaald bedrag lid kan laten maken. Daarnaast heb je tegenwoordig ook de mega handige Huddle app zodat klanten de trainingen altijd bij de hand hebben. Je kunt op dit moment 14 dagen gratis een proefperiode doen om te kijken of het iets voor je is.

Verschillende abonnementen

Voor de online software van huddle heb je verschillende abonnementen. Wanneer jij per jaar betaald betaal je uiteindelijk minder dan dat je per maand betaald. Bij het goedkoopste abonnement betaald je 19 euro per maand 15 per maand als je jaarlijks betaald. Binnen dit abonnement zitten max 100 leden, 1 training en 3 community boards. Als je niet van plan bent heel veel trainingen te maken dan kan je het goedkoopste abonnement nemen.

Wil je nou net iets meer zoals de functies om max 500 gebruikers te kunnen toelaten, content na elkaar online te laten komen en 5 lidmaatschap levels dan zou ik je de premium aanraden. Wil je nu onbeperkt trainingen maken en onbeperkte gebruikers dan is het ultimate abonnement meer geschikt. Hier krijg je ook meerdere functies zoals community groepen, banner advertenties en quiz en toetsing modules.

Weet jij niet precies hoe je huddle kunt instellen en wil je hier graag hulp bij? Klik dan hier.

*Deze blog bevat affiliate links, dit kost jouw niks extra’s maar zorgt ervoor dat ik een klein percentage ontvang

Geef een reactie

More
articles