Jouw digitale hulp voor online technische geneuzel

Technisch VA & Notion Expert

Hi! Ik ben Lisa

Als virtual assistant help ik jou naar meer tijd zodat jij dat ene gave idee kan gaan uitwerken. Ik vind het belangrijk dat jij als ondernemer de vrijheid kan ervaren waarvoor jij in de eerste instantie bent gaan ondernemen.

 

Zelf ben ik dol op online techniek en leer graag nieuwe dingen. Daarom ondersteun ik je graag bij taken zoals email marketing, en websites instellen. Ik word er heel blij van om hiermee bezig te zijn en help jou er dan ook graag mee.

 

MEer vrijheid om te doen wat jij het liefste doet

Juli 2020 startte ik mijn bedrijf als VA. Tijdens mijn opleiding marketing en communicatie heb ik ontzettend veel geleerd over alle ins en out van het marketing vlak.

 

Ik wist altijd dat ik niet het ‘gewone 9-5 leven wilde.’ ik wil de vrijheid hebben mensen zelf te kunnen helpen met wat ik met alle passie doe.

 

Dus besloot ik er gewoon voor te gaan, ik ging mijn website maken en kwam met steeds meer toffe ondernemers in contact. Ik zag dat veel ondernemers eigenlijk helemaal niet zo’n vrijheid ervaarde dan waarvoor ze waren gaan ondernemen. Er komt zoveel op je af en je hebt dan snel het gevoel dat je er alleen voor staat. Ik besefte mezelf dat dit toch anders moet kunnen.

 

Daarom kan ik jouw nu als virtual assistant helpen bij taken zoals email marketing, website beheer, leeromgevingen instellen/vullen met content en podcast/video bewerking.

 

 

Jij doet wat jij leuk vind om te doen en ik doe wat ik leuk vind. Voor is dat echt een win win situatie.

 

 

" Ik werk met alle liefde jouw to do lijst af "

Virtuele assistent

Dit zijn echt dingen die je moet weten van mij:

Laten we eventjes kennismaken

Genoeg over mij, nu ben ik benieuwd naar jou laten we een digitaal kopje thee drinken! Wil jij meer tijd over te hebben om lekker aan je gezin of jouw toffe ideeën te besteden? Laten we dan even bellen of wij een leuke match zijn.