ABOUT LISA

Hi! Ik ben Lisa jouw virtual assistant

Als virtual assistant help ik jou naar meer tijd voor taken die ertoe doen. Ik vind het belangrijk dat jij als ondernemer de vrijheid kan ervaren waarvoor jij in de eerste instantie voor bent gaan ondernemen. Zelf ben ik dol op techniek en leer ik graag nieuwe dingen. Daarom ondersteun ik je graag bij taken zoals email marketing, en websites instellen. Ik wordt er heel blij van hiermee bezig te zijn en help jou dan ook graag mee.

 

 

Juli 2020 heb ik mijn studie Marketing en Communicatie afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik ontzettend veel geleerd over alle ins en out van het marketing vlak. Maar ook kregen we het vak ondernemerschap ik merkte al snel dat ik dit ontzettend interessant vind. Toen ik de term Virtual Assistant ontdekte kwam ik erachter dat ik er zo blij en energiek van wordt om ondernemers te kunnen ondersteunen. Ik vind het ondernemerschap echt heerlijk, zelf kiezen wanneer ik werk, zelf mogen kiezen wat ik doe, zelf kiezen wat ik wil leren en wie ik graag wil helpen. Daarom besloot ik het gewoon te doen, ik besloot mijn website te maken en hierdoor steeds meer leuke opdrachten aan te nemen. Door verschillende opdrachten te doen voor verschillende klanten kwam ik erachter dat mijn hart echt ligt bij e-mail marketing. Ik ben hier het allerliefste mee bezig en vind het heerlijk hier meer over te leren en leuke klanten hierbij te kunnen helpen.

Ik merkte steeds meer dat heel veel ondernemers eigenlijk stiekem helemaal niet zo’n vrijheid ervaarde dan waarvoor ze waren gaan ondernemen. Je moet als ondernemer namelijk zoveel ballen omhoog houden dat je uiteindelijk het overzicht compleet kwijtraakt. Ik besefte mezelf dat dit toch anders moet kunnen. Daarom help ik je nu als virtual assistant bij taken zoals email marketing, website beheer en social media management. Als ik deze taken voor je uit handen neem houdt jij tijd over die je kunt besteden aan jouw klanten en taken waarvoor je bent gaan ondernemen. Want ik vind dat je als zelfstandig ondernemer helemaal niet alles alleen moet doen .

Maar dit zijn echt dingen die je moet weten van mij:

  • Ik ben ontzettend gek op Mcdonalds
  • Je kan mij altijd wakker maken voor een goede serie 
  • Ik vind eerlijkheid en oprechtheid ontzettend belangrijk
  • Ik woon in een super klein dorpje in de buurt van eindhoven
  • Uit mijn familie ben ik eigenlijk de enige ondernemer maar ik vind het geweldig!

Voordat ik met email marketing was begonnen dacht ik dat het automatiseren hiervan onpersoonlijk zou zijn. Maar toen ik steeds meer bezig was met e-mail marketing, merkte ik dat het helemaal niet onpersoonlijk is. Het instellen hiervan hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn en je bent hier een keer mee bezig en dan staat het en werkt het voor jou. Het instellen en automatiseren scheelde uiteindelijk zoveel tijd voor klanten en voor mezelf. En dit gun ik jou ook, want hoe fijn is het als jij precies weet hoe jij je email marketing kan inzetten zonder heel veel tijd kwijt te zijn? 

 

Klinkt goed toch?

 

Op dit moment biedt ik 1-1 strategie sessies aan van ongeveer 1,5 uur waarin we samen kijken hoe email marketing voor jou werkt. En speciaal voor jou als ambitieuze ondernemer heb ik elke maand 4 gratis strategie sessies van een half uur waarin ik jou 3 concrete tips geef die je direct kan gebruiken binnen jouw email marketing strategie.