fbpx

Wil jij meer overzicht zowel privé als zakelijk?

Ik ben maanden bezig geweest om steeds meer te leren over de meest besproken productiviteitstool Notion. In de cursus New In Notion krijg je toegang tot al mijn kennis over Notion zonder dat je net als ik urenlang Youtube videos moet kijken. 

Wat klanten zeiden

Marte Peeters Vormgever
Marte Peeters Vormgever@martepeetersvormgever
Lees verder
Door het volgen van de Notion Cursus van Lisa heb ik overzicht kunnen creëren op mijn Notion dashboard. Omdat ik veel opdrachtgevers, opdrachten, to-do's en processen heb, was het lastig om alles op een plek (netjes) te houden. Nu heb ik een overzichtelijk Notion Dashboard en kan ik efficiënter werken!
Renske@rensandsimple
Lees verder
Een cursus waarbij je inzicht krijgt in de mogelijkheden van Notion en doordat je direct ziet wat allemaal kan, motiveert het om zelf aan de slag te gaan en Notion op jouw manier in te richten.
Louise
Louise@louisebuschman
Lees verder
Notion zie je vaak voorbij komen als aanrader om alles bij elkaar te houden en daarbij overzichtelijk. Het is fijn om vanaf 0 te starten en door de cursus heen zelf een volledige notion op te zetten.
Vorige
Volgende

Herken jij jezelf hierin?

Dan is deze cursus geschikt voor jou. 1 jaar geleden stond ik waar jij nu staat, ik wist wel wat Notion was, probeerde er wat mee te maken maar was hier snel uren mee kwijt. Daarnaast had ik ov-er-al notities staan, wist ik soms dingen niet meer terug te vinden. Of vond ik niet in andere online tools wat ik nodig had. 

De investering is 190,-

Notion cursus

Module 1 Start met Notion

Hier beginnen we rustig met Notion. Ik leg uit hoe de cursus werkt en we maken een account aan.

Module 2 De basis van Notion

Daarna gaan we dieper in op de basis van Notion. Wat zijn de functies? wat kun je ermee?  wanneer kies je wat?

Module 3 Plannen in Notion

Een van mijn meest gebruikte systemen in Notion “plannen”. Je leert hoe je een dag, maand & week planner maakt zodat jij je doelen kunt behalen en die to do’s echt gaat afvinken.

De modules

Module 4 Financiën bijhouden in Notion

Hierin leer je hoe je een omzettracker maakt, waarin je precies bijhoudt hoeveel omzet je hebt gedraaid. Daarnaast leer je hoe je een budget en inkomen- uitgaventracker maakt wat inzicht geeft in jouw inkomen en uitgave.

Module 5 Social media kalenders

In deze module neem ik je mee in het maken van een social media kalender voor zowel tiktok/instagram of facebook. Daarnaast is die ook te gebruiken voor emails of blogs.

Module 6 Klant systeem

In module 6 leer ik je hoe je een klant systeem maakt die je kunt delen met je klanten. Maar ook hoe je een klant registratie kunt bijhouden.  Zodat je alle gegevens op een plek hebt.

Na de cursus heb jij:

Mocht je nog niet overtuigd zijn omdat je Notion niet goed kent. Notion heeft echt mijn leven veranderd! Ik was altijd alles kwijt en voelde me vaak chaotisch. Hierdoor stelde ik taken maar vooruit. Mijn taken lijst in Trello werd alleen maar langer en overzicht was nog ver te zoeken. Dat was het moment dat ik dacht dit moet anders! 

Dit hebben klanten gemaakt na de cursus

Wat is Notion
Wat is Notion

De investering

Online cursus New In Notion

  • Onbeperkt toegang tot de 6 modules
  • Voxer support voor directe vragen
  • Toegang tot al mijn templates
  • Toegang tot de New In Notion cursus verloopt niet
  • Toegang tot al mijn kennis over Notion

De investering is slechts 190,-

Ik heb nog vragen

De cursus bestaat uit 6 modules en zijn verdeeld in lessen waarin videos staan van 3-8 min. Je gaat er redelijk snel doorheen en kunt hem ook sneller of langzamer zetten.

De New In Notion cursus bestaat uit video schermopnames met voiceover. Hierin neem ik je stap voor stap mee in het proces zodat je gemakkelijk mee kan doen. Daarnaast zet ik de informatie en stappen ook in tekst eronder.

De toegang tot de New In Notion cursus verloopt niet. Hierdoor kun jij het op je eigen tempo volgen. 

Je kunt de cursus in vrije vorm doorlopen. Heb jij al een met Notion gewerkt dan kan je ook de modules volgen die je wilt leren. Er is geen directe volgorde. 

Liever je Notion omgeving helemaal uitbesteden?

Mocht je nu helemaal ontzorgt willen worden, zonder een hele cursus te volgen. Dan kun je er ook voor kiezen een Notion omgeving op maat te laten maken.

×
×

Winkelwagen

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Mijn naam is Lisa en ik help je graag verder stuur mij gerust een berichtje met je vraag.