Dit zijn de leukste podcast tips voor ondernemers!
podcasts spotify

Date

Podcasts…

Ze worden steeds populairder, er zijn steeds meer ondernemers die podcast maken. Omdat ik als ondernemer bij elke podcast weer iets nieuws leer leek het me een goed idee om mijn podcast tips met jou te delen. Als ondernemer is het namelijk super interessant om deze te luisteren. Er worden veel waardevolle tips gedeeld en je luistert het gemakkelijk tijdens het wandelen.

Je vind podcasts op apple podcast en op Spotify. Zelf luister ik altijd via Spotify vandaar dat de linkjes hieronder ook via Spotify zijn.

Vorige blog: Wat zijn funnels en waarom heb jij het nodig?

Pin it

podcast luisteren

Tessadevries.nl | online marketing en business

Tessa de Vries is online marketing & business coach in haar podcast deelt ze tips, inzichten en persoonlijke verhalen over online marketing. Daarnaast deelt ze ook tips over sales en business strategie. Ze legt in de podcast alles ontzettend fijn uit en de afleveringen duren ongeveer tussen de 25 en 40 min.

Tessa heeft gewerkt als online marketeer en adviseerde zowel miljoenenbedrijven als kleine ondernemers over hun online marketing strategie. Daarnaast voerde ze deze strategie ook uit. Uiteindelijk wilde ze meer en daarom helpt ze ondernemers nu als online marketing en business coach.

Je vind de podcast hier

Tineke Zwart | succesvol ondernemen podcast

De podcast van Tineke Zwart is voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers. Het is een echte aanrader omdat ze praat over persoonlijke ervaringen over online marketing, sales, strategie en mindset. Je kunt de podcast luisteren tijdens een wandeling of het schoonmaken en leert ondertussen meer over deze onderwerpen.

Tineke helpt ondernemers met het creëren van een consistente stroom aan klanten en omzet via online kanalen, zodat ze echt impact maken met hun bedrijf.

Je vind deze podcast op Spotify en luistert hem via deze link

Podcast tips

Eline van dam | De video marketing podcast tip

De podcast ‘ de video marketing podcast’ van Eline is er voor alle kennisondernemers die videomarketing succesvol willen inzetten. Eline van Dam neemt je mee in de mogelijkheden van videomarketing. Ze vertelt al haar tips en tricks, nodigt ondernemers uit die videomarketing al succesvol toepassen en praat met experts op dit gebied. Deze podcast is aan te raden omdat Eline heel veel waarde deelt in haar podcast. Luister hem tijdens het wandelen of tijdens het werken en leer ondertussen meer bij.

Eline van Dam helpt al vele vrouwelijke ondernemers met het succesvol inzetten van video marketing. Ze heeft een online programma, een academy en maakt ook videos voor verschillende vrouwelijke ondernemers.

Je vind de super toffe podcast van Eline hier

Natuurlijk zijn er nog veel meer ondernemer podcasts tips op Spotify die jij kunt luisteren. Maar voor nu zijn dit de 3 podcasts die ik heb uitgekozen.

Wil je op te hoogte blijven van de nieuwste blogs en waardevolle tips? Schrijf je dan in voor de 2 wekelijkse inspiratie mails.

Geef een reactie

More
articles