Bedankt!

Jouw checklist is onderweg en ontvang je binnen enkele minuten in jouw inbox. Omdat ik zo blij ben dat jij de stap hebt genomen mijn checklist te downloaden, heb ik een speciale korting van 20 euro voor mijn werkboek “3 stappen naar jouw waanzinnige weggever”. De korting is er meteen af als je hem in je winkelmandje zet.

Let op! Deze aanbieding is slechts 30 minuten geldig.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eenmalig 25 euro ipv 55 euro ex btw

Exclusief aanbod speciaal voor jou!

Kom in slechts 3 stappen naar jouw waanzinnige weggever, waarmee jij binnen
no-time nieuwe bezoekers aantrekt op jouw mailinglijst, waardoor je op automatische piloot jouw aanbod verkoopt en met het resultaat van nieuwe klanten en meer winst!

 

Wil jij naast deze checklist meteen all in gaan met jouw wegggever, waarmee jij zonder moeite nieuwe mensen naar jouw email lijst haalt? Grijp dan nu de kans en profiteer van 20 euro korting speciaal voor jou!

Eenmalig 25 euro ipv 55 euro ex btw

Technisch VA

Zet in slechts 3 stappen jouw waanzinnige weggever op

Dit werkboek staat alles wat jij nodig hebt om snel en gemakkelijk tot een toffe weggever te komen. Ik leer je alles over:

  • Het vinden van jouw niche
  • Het vinden en echt kennen van jouw ideale klant
  • Het maken van een strategisch aanbod wat hier naadloos op aansluit
  • Het maken van jouw bad-ass weggever 

Je gaat alles leren over het vinden van een krachtige titel, de verschillende vormen van weggevers en hoe jij hem strategisch goed in elkaar zet.

Deze ondernemers gingen jou voor...

Mara
Mara MLS Design Studio
Lees verder
Het algehele werkboek ziet er strak en mooi vormgegeven uit. Het geeft een professionele uitstraling. De inhoud is uitgebreid en alle stappen zijn duidelijk uitgelegd. Het werkboek geeft mij houvast waardoor ik echt een goede weggever kan neerzetten.
Judith onlyonejudith
Lees verder
Ik vind je call to action leuk: om een poll aan te maken ivm feedback voor je weggever titel en dit ga ik ook zeker in praktijk brengen. Ook de mogelijkheid om later je weggever met jou te delen. Ik vind het een waardevol document voor als je in de begin fase van je bedrijf / socials zit. Ik was nog niet zover om al aan een weggever te denken laat staan welke kant dat dan op zou moeten zijn. Ik moest nu gaan nadenken en met ideeën komen en dan ga je daar dieper op door. Dat vind ik erg waardevol.