Wat is Pinterest?

 

Pinterest is een online zoekmachine net als Google. Het is dus geen social media zoals Instagram en Facebook. Hierdoor heeft het ook een andere aanpak nodig dan deze kanalen. Het voordeel van Pinterest is dat je net als op Google hier SEO keywords kunt gebruiken om zichtbaarder te worden.

Voordelen van Pinterest

 

Ik zie dat veel ondernemers nog denken dat Pinterest alleen voor inspiratie is. Maar niks is minder waar. Pinterest is namelijk dé plek waar mensen komen om producten te vinden & inspiratie op te doen. Het voordeel van Pinterest is dat je ideale klant gemakkelijk via jouw pin naar de desbetreffende site komt. Door mooie pins te maken lok je mensen naar je website toe en kunnen ze gemakkelijk het product kopen waar ze naar opzoek waren.

Pinterest opzetten profiel

Kies het pakket dat bij jou past.

 

Je kunt kiezen voor verschillende pakketten. Maak jij bijvoorbeeld al gebruik van Pinterest maar wil je meer vindbaar worden? Dan kun je kiezen voor het Pinterest vindbaarheid pakket. Maar gebruik jij Pinterest helemaal niet en wil je dit graag laten opzetten dan kun je kiezen voor het Pinterest starter pakket

Pinterest hulplijn

35,-

ontwerpen pins

plaatsen van nieuwe pins

Repinnen relevante pins

Aanmaken relevante borden

Contact

Pinterest vindbaarheid

135,-

Uitgebreid SEO keyword onderzoek

Toepassen Keywords in beschrijvingen

Document met relevante keywords

Volledige analyse Pinterest account

Optimaliseren van oude pins en profiel

Contact

Pinterest starter

115,-

Opzetten Pinterest account

Ontwerpen van pins

Plaatsen van pins

Maken relevante borden

Kort SEO keyword onderzoek

Toepassen van keywords

Contact