Herken jij jezelf hierin:

Maar email marketing hoeft niet moeilijk te zijn...

met de 1-1 sessie ga ik samen met jou kijken hoe email marketing voor jouw bedrijf strategisch kan worden ingezet. Ik geef jou hierdoor een concreet stappenplan waarmee je meteen aan de slag kan. Dit geeft jou de handvaten die je nodig hebt met de email marketing aan de slag te gaan. Aan het einde van de sessie weet jij precies wat jij moet doen om jouw doelen met email marketing te kunnen bereiken.

Wil jij:

In de 1:1 kickstart met jouw email marketing sessie, help ik jou in 1,5 uur met het uitdenken van jouw email marketing strategie. Samen gaan we kijken hoe jij email marketing het beste in kunt zetten. Dit doe ik door te luisteren naar jouw wensen en doelen die jij in jouw bedrijf hebt. Want ik begrijp dat email marketing niet alleen maar om funnels draait, email marketing kan ook een stukje automatisering zijn. Denk bijvoorbeeld aan mails voordat iemand een webinar van jou ziet. 

 

Omdat email marketing dus zo’n breed begrip is gaan we samen kijken hoe jij hier je voordelen uit haalt. Ik help je in 1,5 uur met het opzetten van een email marketing strategie die voor jou werkt en helemaal past bij jouw bedrijf. Maar mocht je wel weten hoe je je email marketing wilt opzetten, en juist vastlopen op het technische gedeelte. Dan kan ik je ook in deze 1,5 uur helpen met het opzetten van jouw ideeën in Mailblue. Alles is mogelijk, je kunt dit altijd aangeven als je besluit de sessie te doen. 

 

+Je krijgt na deze sessie ook een ebook met de functies van Mailblue uitgelegd zodat je hier zelf mee aan de slag kan (t.w.v. van 30,-)

De 1-1 sessie kost 98 euro ex btw

Testimonials

Yvette Lan
Yvette LanDe cirkel doorbreken
Lees verder
Lisa heeft mij geholpen met het inrichten van Active Campaign. Doordat ik zelf al het nodige werk gedaan had, ging dit super vlot. Lisa heeft veel verstand van e-mailmarketing en heeft mij nog van alles kunnen uitleggen (ondanks dat ik me van te voren al in Active Campaign had verdiept). Mijn mailfunnel staat nu online en ik ben zeer tevreden met het resultaat!
Eefke
Lees verder
Lisa heeft mij geholpen met de technische know how voor active campaign. Zeer informatief en ze is heel geduldig om dingen nogmaals uit te leggen, speelt goed in op vragen.

Wil je liever je email marketing uitbesteden?

Het kan ook zijn dat je door tijdgebrek liever je email marketing wilt uitbesteden. Of wil je er zelf gewoon niet bezig zijn. Naast de 1-1 sessies heb ik ook een VA aanbod waarmee ik jouw email marketing compleet uit handen neem. Mocht je hier naar opzoek zijn dan kan je op de roze button hieronder klikken voor meer info.